Welcome GuestInloggen

Rode Kruis Vlaanderen

Navigatie
Zoeken
»

Beveiligingscode

Gewijzigd op di, 23 jul 2013 14:02 door Administrator Gecategoriseerd als Ongecategoriseerd

Hoe kan ik een beveiligingscode opvragen ?

Demo filmpje beschikbaar: Klik hierDe eerste stap om aanmeldgegevens te verkrijgen is het aanvragen van een beveiligingscode. U kan deze code opvragen door in de rechterhelft van het SSO scherm op de Beveiligingscode aanvragen knop te klikken.

Afbeelding toevoegen

Figuur: hoofdscherm SSO

Hierna komt u op een nieuwe pagina terecht waar u 2 dingen moet invullen: Enerzijds uw Rode Kruis identificatienummer, welke u vindt op uw Rode Kruis-badge. Anderzijds een beveiligingsvraag. U ziet normaal gezien een afbeelding met 2 woorden op. Deze moet u in het vakje eronder exact overtypen.

Kan u de woorden niet lezen of ziet u helemaal geen woorden? Klik dan op het bovenste blauwe knopje met de 2 kromme pijlen om een nieuwe afbeelding te laden.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Beveiligingscode aanvragenHierna klikt u op de Beveiligingscode aanvragen knop. Afhankelijk van de gegevens die het Rode Kruis van u heeft, gaat er dan hetvolgende gebeuren:

  • Indien uw emailadres bekend is: U zal een email ontvangen waarin u de beveiligingscode kan terugvinden.

  • Indien uw emailadres onbekend is, maar RKV wel uw adresgegevens heeft: U krijgt een nieuwe pagina te zien waarin u uw adresgegevens op correctheid moet controleren. Nadat deze bevestigd zijn, gaat u een brief thuis ontvangen met de beveiligingscode in.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Adresgegevens controleren

  • Indien zowel uw emailadres als uw adresgegevens onbekend zijn: Gelieve eerst contact op te nemen met uw provinciale zetel om uw gegevens te laten aanvullen.Eens u de beveiligingscode in uw bezit heeft, kan u doorgaan met de tweede stap.
© 2013 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11